Home > CORBALAR > Anadolu çorbası

Anadolu çorbası

MALZEMELER:

* 6 bardak et suyu* 3 kaşık yağ* 2 kaşık domates salçası* 2 kahve fincanı un* 1 kahve fincanı pirinç (haşlanmış)* 2 tane orta boy dolmalık biber (kıyılmış)* 1 büyük boy domates (soyulmuş ve kesme şeker büyüklüğünde doğranmış)*
Yapılışı:Et suyu tuz ile beraber bir taşımlık kaynatılır. Un yağ ile 3 dakika kavrulur. Sonra üzerine domates salçası ilave edilip karıştırılır. Sonra diğer bütün malzemeler de ilave edilerek 20 dakika kaynatılarak servis yapılır.
Advertisements
Categories: CORBALAR
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: