Home > aperatifler > Mıhlama tarifi

Mıhlama tarifi

MALZEMELER
1.5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1.5 su bardağı rendelenmiş dil peyniri
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 tatlı kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 fincan su

HAZIRLANIŞI

Mısır ununu yarım tatlı kaşığı tereyağında kavurun. Dil peyniri, kaşar peyniri ve tulum peynirini ekleyin.
Hazırladığınız karışıma 1 fincan su ilave edin ve kavurmaya devam edin.
Kalan tereyağını bir tavada eritin. Peynir karışımını, macun haline geldikten sonra tavada erittiğiniz tereyağının üzerine dökün. Sıcak olarak servis yapın.

Advertisements
Categories: aperatifler
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: