Home > Sebze Yemekleri > Ispanak yemeği tarifi

Ispanak yemeği tarifi

MALZEMELER
Yarım kilo ıspanak
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı pirinç
1 tatlı kaşığı salça
tuz
1 adet kuru soğan
1 bardak su
YAPILIŞI
Ispanaklar doğranıp yıkanır ve süzülmeye bırakılır.Soğan ince ince doğranıp yağda kavrulur ve salça eklenir üzerine süzülen ıspanaklar eklenir.Üzerine pirinç ve tuz ekleriz biraz kavrulduktan sonra bardaktaki suyuda eklenip 20-25 dakika pişirilir afiyet olsun.Arzuya göre üzerine sarımsaklı yoğurt ilave edilerekte servis edilir.

Advertisements
Categories: Sebze Yemekleri
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: